Elvesztette a mozdony az utasokkal teli vagonokat

közlekedés
2017 július 18., 11:47
comments 119

Nyolc vasúti kocsit hagyott el egy mozdony a román Olt megyei Radomireştiben. A masiniszta észre sem vette, hogy a Temesvár és Bukarest között közlekedő járatról lekapcsolódtak a szerelvények, és somán folytatta az útját. 

A nyílt pályán veszteglő kocsikban 300 utas várta, hogy valami történjen. Egy óra múlva visszaértek a mozdonyok, hogy elvigyék az elhagyott utasokat. 

A vasúttársaság szerint az automata fékrendszer léphetett működésbe, és ennek következtében hagyták el a mozdonyok a vasúti kocsikat. (Főtér)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.