850 ezer dízelautót hív vissza az Audi

Az ingolstadti autógyár azért kezdett tömeges visszahívásba, hogy frissíteni tudja az autók kibocsátást szabályozó szoftverét. Ugyanúgy érintettek azok a Porsche vagy Volkswagen modellek is, amelyek hat- és nyolchengeres motorral működnek. Az Audi közleménye szerint az ügyfelek számára a szoftverfrissítés ingyenes.

A dízelbotrány miatt az Európai Bizottság az utóbbi időben egyre nagyobb nyomást gyakorol az európai autógyártókra. Elżbieta Bieńkowska iparpolitikáért felelős biztos nemrég azt követelte, hogy az össze manipulált rendszerű autót vonják ki a forgalomból Ezek szerint azokat az autókat, amelyeket nem állítanak át év végéig, 2018 végén ki kell vonni a forgalomból. (Süddeutsche Zeitung)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.