Pár százan tüntettek az esőben a BKK székháza előtt az etikus hekkerért

Pár százan gyűltek össze hétfő délután a BKK Rumbach Sebestyén utcai székháza előtt.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A tüntetésen nem volt ott a 18 éves srác, akit elvitt a rendőrség, miután jelezte, hogy nem biztonságos a BKK új online rendszere, de azt üzente a tüntetőknek, hogy az emberek támogatása nélkül nem bírná ezt az ügyet ilyen formában végigcsinálni. Bízik abban, hogy nem kerül sor bírósági tárgylásra.

Az Index videója szerint a szervezéssel voltak gondok, és az amúgy sem túl összeszedett fórumozáson a rossz hangosítás sem segített sokat.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.