Pár százan tüntettek az esőben a BKK székháza előtt az etikus hekkerért

Pár százan gyűltek össze hétfő délután a BKK Rumbach Sebestyén utcai székháza előtt.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A tüntetésen nem volt ott a 18 éves srác, akit elvitt a rendőrség, miután jelezte, hogy nem biztonságos a BKK új online rendszere, de azt üzente a tüntetőknek, hogy az emberek támogatása nélkül nem bírná ezt az ügyet ilyen formában végigcsinálni. Bízik abban, hogy nem kerül sor bírósági tárgylásra.

Az Index videója szerint a szervezéssel voltak gondok, és az amúgy sem túl összeszedett fórumozáson a rossz hangosítás sem segített sokat.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.