Éjszaka elvitték a rendőrök a 18 éves fiút, aki szólni merészelt a BKK-nak, hogy szar a webjegye

jog
2017 július 21., 10:48
comments 1280

A 24.hu információja szerint péntekre virradó éjszaka kiszálltak a rendőrök annak a 18 éves fiatalembernek a lakására, aki szólt a BKK-nak, hogy annyira béna webes jegyrendszert csináltatott, hogy 50 forintért is lehet rajta venni bérletet. 

A rendőrök magukkal vitték a fiatalembert.

A fiú ahogy rájött, hogy mennyira szar a BKK rendszere, rögtön szólt nekik, állítása szerint soha nem használta a csalárdul szerzett bérletet, nem is Budapesten él. 

Ennek ellenére a rossz rendszert közpénzből fejlesztő T-Systems feljelentette a fiatalembert, a BKK vezetője pedig elégedetten nyugtázta a T-csoporthoz tartozó beszállítója döntését. A készenlétisek nem is késlekedtek elmenni érte.

Egyelőre úgy áll a dolog, hogy az a hibás, aki észreveszi, hogy valami elromlott, és azt büntetik meg, aki szól, hogy könnyű ebben az országban az államot meglopni. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.