A horvátok ellen játszik a magyar válogatott az aranyért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
A horvát Sandro Sukno (balra) és a szerb Filip Filipovic a férfi vízilabdatorna elődöntõjében játszott Szerbia-Horvátország mérkőzésen a Hajós Alfréd Nemzeti SportuszodábanFotó: Czagány Balázs/MTI/MTVA

Keserves küzdelemben 12-11-re győzött az eddig 100 százalékos teljesítményű Horvátország az olimpiai bajnok Szerbia ellen, ezzel a görögöket simán verő magyar válogatott ellenük küzdhet az aranyéremért. Kemény meccsnek ígérkezik. (A szerbek Görögország ellen játsszanak a bronzért.)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.