Hatodik lett a magyar csapat a női 4×200 méteres gyorsváltóban

sport
2017 július 27., 15:31
comments 54

Délelőtt a női 4×200 méteres gyorsváltó a 7. helyen, 7:55.77-es idővel jutott döntőbe Késely Ajna, Verrasztó Evelyn, Jakabos Zsuzsanna, Gyurinovics Fanni felállásban, de Gyurinovics helyett a döntőben Hosszú Katinka lett a befejező ember. Ebben a számban a riói olimpián 6. lett a csapat, most is csoda kellett volna az éremhez.

Gyurinovics Fanni váltja Jakabos Zsuzsannát a női 4x200 méteres gyorsváltó előfutamában a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában. Hátul Késely Ajna (b) és Verrasztó Evelyn.
photo_camera Gyurinovics Fanni váltja Jakabos Zsuzsannát a női 4x200 méteres gyorsváltó előfutamában a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában. Hátul Késely Ajna (b) és Verrasztó Evelyn. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Késely Ajna kezdett, a 200 méter alatt a nyolcadikról az ötödik helyre is feljött, végül Jakabos Zsuzsanna a 7. helyen váltotta. Ő tartotta ezt a helyet, Verrasztó Evelyn követte, aki szintén a 7. volt, amikor Hosszú Katinka beugrott a medencébe. Hosszú végül feljött a hatodik helyre. (Hosszú edzőjét, az őrjöngő Shane Tusupot megint bevágták az adásba úszás közben, ki lehet pipálni a bingón.) 

Az első három helyezett sorrendben az Egyesült Államok, Kína és Ausztrália lett.

Verrasztó Evelyn, Késely Ajna, Jakabos Zsuzsanna (fent b-j) és Hosszú Katinka a női 4×200 méteres gyorsváltó döntője után
photo_camera Verrasztó Evelyn, Késely Ajna, Jakabos Zsuzsanna (fent b-j) és Hosszú Katinka a női 4×200 méteres gyorsváltó döntője után Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.