Buziskodás helyett jegyet kéne venni – mondta az ellenőr a meleg Való Világ-szereplőnek a buszon

ÉLET
2017 július 28., 14:41

Szomorú tapasztalatot szerzett a 133E buszon a Való Világ 8 játékosa, a korábban melegbárban dolgozó Osváth Zsolt, vagyis VV Zsolti. Július 25-én reggel munkahelyére, az RTL székházba ment a busszal, de az utolsó előtti megállóban megbüntette az ellenőr, mert lejárt a bérlete. VV Zsolt szerint az ellenőr egyáltalán nem volt segítőkész, sőt, barátságtalan és homofób megjegyzéseket tett, pedig azon kívül, hogy lejárt a bérlete, más szabálysértést nem követett el. 

„kötőszóként a "celebkém"-et használta. -azt hittem kedvesen viccel. Átnyújtottam a bérletem, kérte a diákomat amit át is adtam. [...] Nem tudtam mi a protokoll a büntetéskor, mondtam, hogy itt leszállnék, szálljon le ő is ha lehet, mert itt dolgozom az RTL székházban. Közölte, hogy gondolta, mert a magamfajta, csak ehhez ért. Ekkor már megkérdeztem, hogy mi a problémája valójában. Mondta, hogy semmi, 2 napig 8 ezer, utána 16 ezer a büntetés, de nekem úgysem okozhat gondot. Mondtam, hogy ezt a rendszert nem érzem barátságosnak, megmutattam az előző 6 havi bérletem, hogy lássa, én soha nem bliccelek. Ekkor olyat mondott ami még, így napokkal később is felfoghatatlan számomra: 

A BUZISKODÁS HELYETT, JEGYET KÉNE VENNI.”

VV Zsolti kirakott egy képet Facebookra az ellenőrről, de arra kéri a kommentelőket, ne tegyenek a nő külsejére bántó megjegyzéseket, a posztját pont a személyeskedés ellen írta. A BKK-nál telefonos bejelentést tett, egyelőre vizsgálják az ügyet. 

link Forrás