Molnár Gyula próbál meg igazságot tenni az egymást árulással vádoló szocialisták között

A Népszava úgy tudja, hogy Molnár Gyula pártelnöknek keddre magához rendelte Botka László miniszterelnök-jelöltet és Molnár Zsolt elnökségi tagot, mert elege lett a párton belüli belharcokból. A lap szerint Molnár Gyula rombolónak és haszontalannak tartja a sajtón keresztül való üzengetést. Még az is lehet, hogy megregulázásra is készül. 

Molnár Gyula szombaton egy focis hasonlatokkal súlyosbított Facebook-posztban arról írt, hogy tulajdonképpen a meccs még el sem kezdődött, a Fidesz kihívója pedig meg az öltözőben van. Ebben azt ígérte, hogy „többet nem fog veszekedés kihallatszani az öltözőből”.

A szocialisták közötti belháború azzal kezdődött, hogy Botka László egy interjúban árulónak nevezte Molnár Zsolt elnökségi tagot, és arra utalt, hogy egyesek a pártban kollaborálnak a Fidesszel. 

Molnár Zsolt erre azzal vágott vissza, hogy az játszik a Fidesz kezére, aki a baloldalon belüli polgárháborút szítja, és szerda este már arról beszélt, hogy megszavaztatná a pártot arról, hogy tagjai valójában kivel értenek egyet. Ő egyébként hajlandó lenne összefogni Gyurcsány Ferenccel is, amíg ezt Botka elutasítja. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.