Nincs ilyen: 10 nap után kirúgták Trump új kommunikációs igazgatóját

külföld
2017 július 31., 17:00
comments 143

Távozik posztjáról Anthony Scaramucci (becenevén: The Mooch), akit 10 napja neveztek ki a Fehér Ház sajtófőnökévé.

Saramucci egyáltalán nem lógott ki a Trump-adminisztrációból: furcsa volt, szexista, sokat bénázott, és totálisan felkészületlen volt a feladatára. Azt mondta, a Trump körüli szivárogtatásokkal számolna le, de ez nem nagyon sikerült neki. Megbízatását régi Trump-ellenes tweetjeinek törlésével kezdte, de így is maradtak nagy dobásai, amikre nem jutott ideje, például ez:

link Forrás

Aztán trágár szavakkal nekitámadt a munkatársainak. Nagyjából ennyit tudott elintézni 10 nap alatt.

Több elemző szerint a kinevezése eleve csak a Fehér Ház tanácsadói közti csaták eredménye. Kinevezése után távozott posztjáról Sean Spicer szóvivő és Reince Priebus kabinetfőnök is. Amerikai sajtóértesülések szerint most Trump elnök az új kabinetfőnök, John F. Kelly kérésére rúgta ki. Scaramucci korábban azzal hencegett a sajtónak, hogy nem is Kelly kabinetfőnöknek, hanem személyesen az elnöknek jelent. (BBC)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.