Ennyit a nemzeti érdekről: a Heineken gyártja ezentúl a Fradi-sört

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ünnepélyes kereteket között jelentette be a Ferencváros kedden, hogy augusztustól a Heineken gyártja a Fradi-sört. Új gyártó, új megjelenés, nagyobb elérés, írja a Nemzeti Sport. Az üveges kiszerelést a CBA-hálózat mellett a Heineken közel 1000 boltba is eljuttatja. 

"A Heinekennek is az a célja, hogy Magyarországon piacvezető legyen. Nekünk is az a célunk, hogy bajnokok legyünk,"

mondta Kubatov Gábor klubelnök a sajtótájékoztatón, majd koccintott José Matthijsse-vel, a sörgyár vezérigazgatójával. 

"Nem vagyok egy nagy sörivó, de ez egy finom sör, ízlett," válaszolta Kubatov a sportnapilap kérdésére. Lázár János egyelőre nem szólalt meg az ügyben. Emlékezetes: 

ő élete második pohár sörét ment meginni tavasszal Csíkszentmártonba, az Igazi Csíki Sör gyárához, 

hogy ezzel védje meg a "magyar vállalkozást egy nagy multinacionális vállalkozástól, amely a hatalmát fitogtatja."

Fotó: Veres Nándor/MTI

A Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor gratulált és elismerését fejezte ki a csíki székelyek felé, illetve azok felé a magyarok felé, akik az ügy mellé álltak, 

akár ittak egy Csíki sört vagy kiöntöttek egy pohár Heinekent. 

"A nemzeti érdek védelmének egy szimbolikus győzelme" volt Lázár szerint, hogy a Heineken és a magyar cég akkor meg tudott egyezni a védjegyvitában.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.