Ennyit a nemzeti érdekről: a Heineken gyártja ezentúl a Fradi-sört

élethalálharc
2017 augusztus 01., 13:00
comments 130

Ünnepélyes kereteket között jelentette be a Ferencváros kedden, hogy augusztustól a Heineken gyártja a Fradi-sört. Új gyártó, új megjelenés, nagyobb elérés, írja a Nemzeti Sport. Az üveges kiszerelést a CBA-hálózat mellett a Heineken közel 1000 boltba is eljuttatja. 

"A Heinekennek is az a célja, hogy Magyarországon piacvezető legyen. Nekünk is az a célunk, hogy bajnokok legyünk,"

mondta Kubatov Gábor klubelnök a sajtótájékoztatón, majd koccintott José Matthijsse-vel, a sörgyár vezérigazgatójával. 

"Nem vagyok egy nagy sörivó, de ez egy finom sör, ízlett," válaszolta Kubatov a sportnapilap kérdésére. Lázár János egyelőre nem szólalt meg az ügyben. Emlékezetes: 

ő élete második pohár sörét ment meginni tavasszal Csíkszentmártonba, az Igazi Csíki Sör gyárához, 

hogy ezzel védje meg a "magyar vállalkozást egy nagy multinacionális vállalkozástól, amely a hatalmát fitogtatja."

photo_camera Fotó: Veres Nándor/MTI

A Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor gratulált és elismerését fejezte ki a csíki székelyek felé, illetve azok felé a magyarok felé, akik az ügy mellé álltak, 

akár ittak egy Csíki sört vagy kiöntöttek egy pohár Heinekent. 

"A nemzeti érdek védelmének egy szimbolikus győzelme" volt Lázár szerint, hogy a Heineken és a magyar cég akkor meg tudott egyezni a védjegyvitában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.