Váratlanul leváltották a bulinegyed rendőrkapitányát

Váratlanul visszavonták a VII. kerületi rendőrkapitányság vezetője, Kiss Szabolcs alezredes kinevezését

- írja a Magyar Nemzet.  A lap szerint Kiss a vezéráldozat a bulinegyedben terjedő tiltakozási hullám miatt. A helyi lakók egyre nehezebben viselik, hogy a környéken működő szórakozóhelyek miatt éjszakánként, különösen nyáron nem lehet aludni. Nemrég volt egy lakossági fórum is az ügyben, ahová Kiss el akart menni, hogy meghallgassa a lakók panaszait, de a BRFK megtiltotta a kapitánynak a részvételt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.