Újra munkája akadt az ideiglenesen itt állomásozó orosz mérnököknek, megint ajtógondja volt egy felújított metrónak

közlekedés
2017 augusztus 03., 12:30
comments 185

Az Index információi szerint délután egy körül le kellett szállítani az utasokat egy felújított hármas metróról a Pöttyös utcai megállónál, mert a szerelvényen ajtóvisszajelzési hiba okozott gondot. 

A lap úgy tudja, hogy az utasok leszállítása után a szerelvényt elvitték a garázsba, ahol az ideiglenesen itt állomásozó orosz mérnökök kezelésbe vették. 

Hasonló eset fordult elő szerdán, akkor a BKV azt mondta, nem találtak semmilyen hibát. A probléma ugyanaz volt: az ajtók folyamatosan újranyíltak, akkor is le kellett szállni az utasoknak. 

Az egyik hasonló ajtónyitási gond után egy apró fakocka került elő a vezetősínből, ezért Tarlós István szabotázsról beszélt és rendőrségi nyomozás is indult. 

Az orosz Metrovagonmas amúgy épp csütörtökön jelentette be, hogy leváltják az eddigit és új vezetőt raknak a metrójavítások irányítására. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.