Újra munkája akadt az ideiglenesen itt állomásozó orosz mérnököknek, megint ajtógondja volt egy felújított metrónak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Index információi szerint délután egy körül le kellett szállítani az utasokat egy felújított hármas metróról a Pöttyös utcai megállónál, mert a szerelvényen ajtóvisszajelzési hiba okozott gondot. 

A lap úgy tudja, hogy az utasok leszállítása után a szerelvényt elvitték a garázsba, ahol az ideiglenesen itt állomásozó orosz mérnökök kezelésbe vették. 

Hasonló eset fordult elő szerdán, akkor a BKV azt mondta, nem találtak semmilyen hibát. A probléma ugyanaz volt: az ajtók folyamatosan újranyíltak, akkor is le kellett szállni az utasoknak. 

Az egyik hasonló ajtónyitási gond után egy apró fakocka került elő a vezetősínből, ezért Tarlós István szabotázsról beszélt és rendőrségi nyomozás is indult. 

Az orosz Metrovagonmas amúgy épp csütörtökön jelentette be, hogy leváltják az eddigit és új vezetőt raknak a metrójavítások irányítására. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.