Kedves NASA! - A világ legaranyosabb levelében jelentkezett a NASA bolygóvédelmi felügyelőjének egy 9 éves gyerek

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A héten járta be a világot a hír, hogy az Amerikai Űrügynökség bolygóvédelmi felügyelőt keres. A nagyon jól fizetett munkás feladata az lesz, hogy megvédje az idegen élőlényektől (főleg bakteriális fertőzésektől) a Föld bolygót.

Az álláslehetőség, és az magas bérezés világszerte sokakat megmozgatott, köztük a 9 éves Jack Davist is, aki kézzel írt levélben jelentkezett az állásra:

(A kép kattintásra megnő.)Fotó: NASA

Azt írja, hogy ugyan még csak 9 éves, de így is alkalmas lenne a feladatra, a testvére szerint ugyanis ő maga is földönkívüli, és megnézte szinte az összes, világűrről és földönkívüliekről szóló filmet, amit csak szabad neki. Megnézte a SHIELD ügynökei című sorozatot, és reméli, hogy nemsokára megnézi majd a Men in Black filmeket is, ezek kívül a videójátékokban is jó. A fiatal kora pedig azért válhat az előnyére, mert így több ideje lehet megtanulnia, hogyan gondolkodnak az idegenek.

A NASA levélben köszönte meg a kisfiú jelentkezését, és az ügynökség egyik vezetője telefonon is felhívta Jacket, és megköszönte, hogy érdeklődik a pozíció iránt. (NASA)

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.