Kedves NASA! - A világ legaranyosabb levelében jelentkezett a NASA bolygóvédelmi felügyelőjének egy 9 éves gyerek

A héten járta be a világot a hír, hogy az Amerikai Űrügynökség bolygóvédelmi felügyelőt keres. A nagyon jól fizetett munkás feladata az lesz, hogy megvédje az idegen élőlényektől (főleg bakteriális fertőzésektől) a Föld bolygót.

Az álláslehetőség, és az magas bérezés világszerte sokakat megmozgatott, köztük a 9 éves Jack Davist is, aki kézzel írt levélben jelentkezett az állásra:

(A kép kattintásra megnő.)Fotó: NASA

Azt írja, hogy ugyan még csak 9 éves, de így is alkalmas lenne a feladatra, a testvére szerint ugyanis ő maga is földönkívüli, és megnézte szinte az összes, világűrről és földönkívüliekről szóló filmet, amit csak szabad neki. Megnézte a SHIELD ügynökei című sorozatot, és reméli, hogy nemsokára megnézi majd a Men in Black filmeket is, ezek kívül a videójátékokban is jó. A fiatal kora pedig azért válhat az előnyére, mert így több ideje lehet megtanulnia, hogyan gondolkodnak az idegenek.

A NASA levélben köszönte meg a kisfiú jelentkezését, és az ügynökség egyik vezetője telefonon is felhívta Jacket, és megköszönte, hogy érdeklődik a pozíció iránt. (NASA)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.