720 millióért rendel tévésorozatot a belügyminisztérium

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Nemzet értesülése szerint 720 millió forintos közbeszerzéssel tévéfilmsorozatot vásárol a belügyminisztérium, egészen pontosan a hozzá tartozó Bűnmegelőzési Tanács.

A pályázatot a Rogán Antal-féle minisztériumhoz tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal intézte, a győztes pedig  Lounge Desing Kft. és a New Land Media Kft lettek, mindkettő Balásy Gyula érdekeltsége. 

Ezek a cégek csak a médiakampányt csinálják majd maguk, magát a forgatást alvállalkozónak adják ki. Balásy cégei mostanában igen sikeresek az állami kampányok bonyolításában. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.