Trump úgy érzi, nem volt elég kemény Észak-Koreával szemben

külföld
2017 augusztus 10., 19:20
comments 94
photo_camera Fotó: Cheriss May/NurPhoto

Ezt mondta a golfklubjában újságíróknak, akik azután kérdezték, hogy mindkét oldal bírálta az eddigieknél keményebb retorikát az atomrakétákkal kísérletező totalitárius rezsimmel szemben. Trump kedden olyan tűzzel és haraggal fenyegette meg kedden Phenjant, amilyet még nem látott a világ.

Miután többen próbáltak finomítani, az amerikai elnök most azt közölte, esze ágában sincs visszavenni, mondván, „100 százalékig fedez minket a hadseregünk” és több másik vezető is. Azt mondja, Clintonnal, Bush-sal és Obamával ellentétben ő beszél a problémáról, mert valakinek kell. (New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.