Elkapta a rendőrség a férfit, aki mocskos migránsozás közben ütött meg egy nőt a Kálvin téri aluljáróban

bűnügy
2017 augusztus 11., 12:57
comments 198

A police.hu honlapján jelent meg a közlemény, ami szerint a rendőrök elfogták B. Róbertet, aki korábban bántalmazott egy nőt a Kálvin téri aluljáróban.

Szemtanúk beszámolása szerint még májusban egy Kálvin téri aluljáróban található pizzériában a pincér véletlenül angolul szólított meg egy magyar férfit, aki ezen annyira felháborodott, hogy ordibálni kezdett vele, többek között mocskos migránsnak nevezve őt.

Ezt látva lépett oda egy járókelő fiatal nő, hogy ne veszekedjenek, mire a gyalázni kezdte a férfi, majd megütötte őt.

Erről mondta azt Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, hogy nyavalyás provokációnak tartja az egész ügyet. 

link Forrás

A rendőrség közleménye úgy fogalmaz, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 59 éves budapesti B. Róbert 2017. május 11-én 12 óra 45 perc körül a IX. kerületben, a Kálvin téri aluljáróban, az egyik gyorsbüfénél szóváltásba keveredett az eladóval és egy járókelő nővel. A férfi a nőt többször bántalmazta, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrség az esettel összefüggésben felhívást tett közzé.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságára állampolgári bejelentés érkezett 2017. augusztus 10-én, hogy a felhívásban szereplő férfi jelenleg egy ferencvárosi üzletben tartózkodik.

A bejelentést követően a rendőrök még aznap 19 órakor Budapesten a IX., Lónyay utcában elfogták B. Róbertet, akit a kerületi rendőrkapitányságra előállították. A férfit a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök kezdeményezik az 59 éves férfi bíróság elé állítását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.