Gagastar Milán: „Vona Gábor melegbotrányát eredetileg nekem szánták”

2017 augusztus 11., péntek 10:27
264

Takács (Gagastar) Milán, aki 13 éves kora óta prostituáltként dolgozik, és erről nyíltan számol be népszerű közösségi média felületein, most egy Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy eredetileg neki szánták Vona Gábor melegbotrányát. 

A Jobbik elnökéről még 2016 őszén kezdte terjeszteni a Lokál, a TV2 és társaik, hogy homoszexuális (volt valamikor). Akkor Terry Black volt a koronatanú, aki állította, hogy 2001 és 2003 között mindketten egy meleg közösség tagjai voltak. A nagy buzizáshoz később Orbán Viktor is csatlakozott

Takács Milán most azt mondja, hogy megkereste egy politikai lap, mert interjút szerettek volna vele készíteni. Azzal kezdték, hogy tudják, hogy már volt köze politikusokhoz, és arra kíváncsiak, hogy Vona Gáborral volt-e afférja.

„Bekérdeztek, hogy Vona a kuncsaftom volt-e az évek alatt. Mondtam, hogy nem. Erre azt mondták, hogy nem baj, és mi lenne, ha azt mondanánk. Tiltakoztam. Egyrészt miért mondanék olyat, ami nem úgy van, másrészt az életem fontosabb.”

Gagastar Milán korábban egy bejegyzésében említett egy különös esetet, amikor egy politikus magához rendelte, kocsit küldött érte, majd vacsoráztak és beszélgettek.

„Először nem tudtam, mit kezdjek a helyzettel, így megkérdeztem, hogy most szexelni jöttünk vagy enni? Aztán beszélgetni kezdtünk, és kiderült, hogy ő csupán rám kí­váncsi, az életemre és a személyemre.”

Milán nem árulta el, hogy ki volt a politikus. És azt sem, hogy melyik politikai lap kereste meg Vona-ügyében.

Ha nem ismeri Gagastár Milán történetét, akkor nézze meg porténkat: Az első szexuális élményem pénzért volt (I. rész)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt