Árulókat sejt a Fehér Házban Trump kirúgott kommunikációs guruja

2017 augusztus 13., vasárnap 15:09
47
Anthony Scaramucci Fotó: RON SACHS/Picture-Alliance/AFP

Először nyilatkozott a sajtónak Donald Trump előző kommunikációs igazgatója, Anthony Scaramucci aka "The Mooch", aki kisebb rekordot felállítva összesen 10 napot töltött posztján, mielőtt kirúgták a Fehér Házból.

Scaramucci még az extravagáns Trump-stábból is kilógott orbitális hülyeségeivel és nyilatkozataival. Tweeteket törölgetett, őrjöngve ment neki a kabinet tagjainak, elsősorban a később menesztett Reince Priebus kabinetfőnöknek, és Steve Bannon főtanácsadónak, szexista megjegyzéseket tett, nagyjából azt sem tudta, hol van. Fő célkitűzése az volt, hogy leszámol a szivárogtatásokkal, ez sikerült a legkevésbé.

Az ABC-nek most sokat sejtetően arról beszélt, hogy olyan "gyanús elemek" dolgoznak az adminisztrációban, akik Trump megbuktatásán ügyködnek, de jaj nekik, mert neveket is tud, és el is mondta azokat az elnöknek. Scaramucci szerint mivel Trump a politikai establishmenten kívülről érkezett, összezárnak vele szemben, ki akarják csinálni, ezért ő azt tanácsolta, hozzon be még több lojális embert, akik stabilizálni tudják a hatalmát. 

"Azt gondolom, vannak nem kevesen Washingtonban és a Fehér Házban, akik nem feltétlenül pártolják az elnök törekvéseit és érdekeit" - mondta Mooch az ABC-nek, kritizálva Bannont és a befolyása alatt működő Breitbart hírportált. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt