Ritka láma gólt kapott a Felcsút

foci
2017 augusztus 13., 20:16
comments 120

Szombaton 2-2-re végzett a Diósgyőr és a felcsúti Puskás Akadémia a magyar bajnokság 5. fordulójában.

A pályaválasztó Diósgyőr az utolsó percben egyenlített Vela góljával és mentett meg egy pontot, de a meccs csúcspontja nem ez, hanem a piros-fehérek első gólja volt, amit Makrai Gábor szerzett.

link Forrás

Minden dicséret az övé, de azért álljon itt, hogy ilyen gólt serdülőben is ritkán látni, nemhogy élvonalban. Makrai Gáborról azért jegyezzük meg, hogy a Puskás Akadémia növendéke, ott nem kellett, a Diósgyőr lecsapott rá.

Hegedűs Lajos kapust biztos nem dicsérte meg, de Pintér Attila mesteredző ezzel együtt inkább a játékvezetőt találta meg mint az újabb nyeretlen meccs elsőszámú indokát, amivel nehéz vitatkozni, tekintve a felcsúti klub egyébként is temérdek szempontból hátrányos helyzetét.

A csapat jelenleg utolsó, de még csak a szezon elején járunk, rengeteg idő áll rendelkezésre a felzárkózáshoz. A találatért köszönet az Indexnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.