Ritka láma gólt kapott a Felcsút

Szombaton 2-2-re végzett a Diósgyőr és a felcsúti Puskás Akadémia a magyar bajnokság 5. fordulójában. 

A pályaválasztó Diósgyőr az utolsó percben egyenlített Vela góljával és mentett meg egy pontot, de a meccs csúcspontja nem ez, hanem a piros-fehérek első gólja volt, amit Makrai Gábor szerzett. 

Minden dicséret az övé, de azért álljon itt, hogy ilyen gólt serdülőben is ritkán látni, nemhogy élvonalban. Makrai Gáborról azért jegyezzük meg, hogy a Puskás Akadémia növendéke, ott nem kellett, a Diósgyőr lecsapott rá. 

Hegedűs Lajos kapust biztos nem dicsérte meg, de Pintér Attila mesteredző ezzel együtt inkább a játékvezetőt találta meg mint az újabb nyeretlen meccs elsőszámú indokát, amivel nehéz vitatkozni, tekintve a felcsúti klub egyébként is temérdek szempontból hátrányos helyzetét. 

A csapat jelenleg utolsó, de még csak a szezon elején járunk, rengeteg idő áll rendelkezésre a felzárkózáshoz. A találatért köszönet az Indexnek. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.