Tök utolsó a Felcsút az NB1-ben, Pintér Attila szerint sorozatban kívülről nyúlnak bele a meccseikbe

A Felcsút egyelőre utolsó helyen áll az NB1-ben. Hiába vásárolták össze a fél magyar bajnokságot, végleg kiszorítva a saját nevelésű akadémistákat a keretből (amire hivatkozva áramlik ugye oda a rengeteg TAO-pénz amúgy), Pintér Attila csapatának egyelőre nem sikerült rendesen elindítania a szezont. 

Szombaton 2-2-t játszottak a DVTK otthonában. A meccsen összejött az a bravúr is, hogy a Felcsút a második félidőben már saját nevelésű játékosok nélkül játszott, miután Pintér a félidőben lecserélte Spandler Csabát. Érdekesség, hogy az ellenfél Diósgyőrnél játszott két felcsúti akadémista is, akik nem kellettek a klubjuknak, de a DVTK-ba befértek. Makrai Gábor gólt is lőtt a meccsen a Felcsútnak. 

A meccs utáni értékelésében Pintér Pinyő Attila önkritikusan mérve fel a helyzetet, ismét a játékvezetőket hibáztatta.

„Nem fogom nem elmondani, én úgy gondolom, ma is nem kaptunk meg egy százszázalékos tizenegyest. Amit... ugyanez az alapvonali játékvezető a Videoton ellen, meg kell nézni, hogy az milyen volt, és ez milyen, rászólt a játékvezető fülére. Most azt gondolom, ez elmaradt. És ez most már az ötödik mérkőzés, ahol azt gondolom, keményen belenyúlnak a mérkőzéseinkbe.”

A helyzet még így is jobb, mint egy hete, amikor Pintér a bírók mellett arra fogta a csapata gyenge szereplését, hogy nem játszhat több légiós a Puskás Akadémiában

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.