Mercedes, buszsávban megy 170-nel, mi az?

Hát nem egy csuklós Citaro, az biztos, hanem egy magyar sofőr, aki nem igazán tartotta be sem a KRESZ írott, sem az együttélés íratlan szabályait a Soroksári úton, ahol 170-nel repesztett, záróvonalat lépett át. 

A Hvg találta a videót a YouTube-on, amelynek tanúsága szerint a sofőr olyannyira nem szégyellte a nappali forgalomban elkövetett száguldozását, hogy azt publikálta is:

A videófelvételen feltehetően a sofőr hangját is halljuk, aki vezetési stílusának megfelelően kommentálja a körülötte elsuhanó univerzumot:

„Na, és akkor ilyenkor mit csináltok? Leszoptok vagy mit csináltok?”

A fiatal férfit még az sem zavarja, hogy fülhasogatóan csipog a biztonsági öv nem bekapcsolt állapótra figyelmeztető riasztó. Az autó egy Mercedes városi terepjáró, ML 320 CDI volt.  

Update, 14:18 – Olvasónk szerint a sofőr a Közlekedésünk moslékjai Facebook-oldal közösségére lehet ilyen ideges, legalábbis nekik címzi fröcsögését. 

„Valószínűnek tartom, hogy vagy a sofőrt, vagy egyik ismerősét egy korábbi posztban lefikázta a közösség, és hát a nemzetközi ePénisz méregető verseny alapszabályait követve vissza kellett vágni nekik, de dulván” - írta Domonkos. (via Hvg)