Jürgen Klopp a szüzessége elvesztéséről

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Liverpool német edzőjét, Jürgen Kloppot arról kérdezték, emlékszik-e az első alkalomra. A riporter persze arra gondolt, hogy emlékszik-e amikor a csapatával először játszott a Bajnokok Ligájában, Klopp azonban vicceskedve a szüzessége elvesztéséről kezdett beszélni.

Azt mondta, reméli, hogy a csapata jobban teljesít majd, mint ő azon az éjszakán. (via Nemzeti Sport)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.