Rejtélyes spirituális elvonulási központot épít a kormány a Pilisben 3 milliárdért

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A pénteki Magyar Közlönyben megjelent a kormány stratégiai fejlesztési programja a Dunakanyarról. A közpénzből finanszírozott fejlesztés tételei között szerepel

egy spirituális elvonulási központ létrehozása 3 milliárd forintért.

Az RTL Klub híradója megpróbálta megtudni, pontosan mi lesz ez, de a Pilisben senki sem tudta megmondani, még a Dunakanyarban élő kormánypárti képviselő sem. A Magyar Turisztikai Ügynökség megígérte a híradónak, később részletesebben tájékoztatni fogják őket a spirituális elvonulási központról. Addig is:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.