Rejtélyes spirituális elvonulási központot épít a kormány a Pilisben 3 milliárdért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A pénteki Magyar Közlönyben megjelent a kormány stratégiai fejlesztési programja a Dunakanyarról. A közpénzből finanszírozott fejlesztés tételei között szerepel

egy spirituális elvonulási központ létrehozása 3 milliárd forintért.

Az RTL Klub híradója megpróbálta megtudni, pontosan mi lesz ez, de a Pilisben senki sem tudta megmondani, még a Dunakanyarban élő kormánypárti képviselő sem. A Magyar Turisztikai Ügynökség megígérte a híradónak, később részletesebben tájékoztatni fogják őket a spirituális elvonulási központról. Addig is:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.