Rejtélyes spirituális elvonulási központot épít a kormány a Pilisben 3 milliárdért

A pénteki Magyar Közlönyben megjelent a kormány stratégiai fejlesztési programja a Dunakanyarról. A közpénzből finanszírozott fejlesztés tételei között szerepel

egy spirituális elvonulási központ létrehozása 3 milliárd forintért.

Az RTL Klub híradója megpróbálta megtudni, pontosan mi lesz ez, de a Pilisben senki sem tudta megmondani, még a Dunakanyarban élő kormánypárti képviselő sem. A Magyar Turisztikai Ügynökség megígérte a híradónak, később részletesebben tájékoztatni fogják őket a spirituális elvonulási központról. Addig is:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.