Pintér Attila hisztizésén gúnyolódott az ellenfél edzője

futball
2017 augusztus 20., 09:28
comments 162

Ne hallgassuk el a magyar utánpótlás legfantasztikusabb magyar képviselőjének a sikerét, a Puskás Akadémia a hatodik fordulóban megszerezte első győzelmét a magyar bajnokságban.

Ehhez kellett az is, hogy

  • egyetlen saját nevelésű játékos sem volt a Puskás Akadémia kezdőjében
  • az MLSZ ajánlását nem betartva négy légióssal kezdett a Puskás
  • az MLSZ ajánlását nem betartva nem volt 1997. január elseje után született játékos a kezdőben

Az ellenfél, a Balmazújváros edzője, Horváth Ferenc szerint valami más is kellett a Puskás győzelméhez. „A sírás olyan, mint az ima: ha sokáig célzod a megfelelő embernek, akkor meghallgatásra talál” – mondta a meccs után az M4 Sportnak a tréner, aztán a sajtótájékoztatón a Nemzeti Spot szerint egyértelművé tette, hogy tényleg a Puskás edzőjének, Pintér Attilának a hetek óta tartó bírók elleni hadjáratára utalt. Szerinte a felcsútiak első góljánál lerántották a balmazújvárosi védőt.

A Balmazújváros 2-1-re kapott ki Felcsúton, ahhoz képest nem is rossz eredmény, hogy a Puskás költségvetése a harmadik az NBI-ben, légiósok és magyar válogatottak sorát szerződtették az elmúlt fél évben, a Balmazújváros viszont a legcsóróbb csapat. 

A Puskásban a második félidőben pályára lépett az a Sallai Roland, aki saját nevelés, kvótafiatal, de miután az előző szezonban Olaszországban játszott (és esett ki a Palermóval), újra légiós szeretne lenni. Ez egyelőre nem jött össze, így jól jött a beállítása a Puskásnak, mert az a kínos helyzet állt elő, hogy az NBI-ben már csak a felcsútiaknál nem lépett pályára fiatal játékos. Akik szóba jöhettek volna, azokra Pintér Attila nem tartott igényt, és inkább szerződtett a helyükre mást. A Felcsúton felesleges játékosok máshol megkapták az esélyt, a Videotonban ketten is pályára léptek az Európa-liga rájátszásban. 

A Puskás továbbra is utolsó az NBI-ben. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.