Hajós András, úgy tűnik, hajlandó dolgozni Andy Vajna propagandatévéjénél

Média
2017 augusztus 21., 8:48
comments 316
photo_camera Fotó: 444 videó

A Bors szerint Hajós András, aki egyébként szívesen exponálja magát a rendszer ellenfeleként, alkut kötött a TV2-vel és cserébe azért, hogy csinálhassa tovább Dalfutár című műsorát, "hajlandó" beülni a csatorna szombat esti Sztárban sztár című műsorának zsűrijébe.

"Hosszas tárgyalássorozat után írt végül alá" - írja az a lap, ami történetesen a TV2 mellett hamarosan szintén Andy Vajnához tartozik. A cikk szerint 

"a kereskedelmi csatorna nagyvonalúságán múlt"

hogy Hajós megtarthatta szerelemgyerekét, a Dalfutárt, miután olyan csúnya dolgokat mondott a Tényekre, hogy 

"halálosan idegesít, ami a Tényekben történik, hányok tőle”.  

A lap szerint kompromisszumos megoldást ajánlottak Hajósnak, aki megtarthatta műsorát, cserébe a Sztárban sztár című tehetségkutatóban is zsűriznie kell majd. Valószínűleg mindkét félnek ez a legjobb megoldás így: a tévécsatorna megőrizheti egyik erős arcát, Hajós pedig úgy maradhat, hogy közben úgy tehet, mint akinek semmi köze Andy Vajna közpénzmilliárdokból felépített propagandatévéjéhez. 

A bejelentés mindenesetre még nem történt meg, "nagy a titkolózás jelenleg is", csak jövő héten hozzák majd nyilvánosságra a csatorna őszi műsorrendjét. (Bors

UPDATE: Hajós András hétfő délben nyilatkozott a kérdésben. Facebook-oldalán azt írta, hogy a Dalfutár biztosan nem folytatódik a TV2-n, viszont nem zárta ki, hogy ettől függetlenül beüljön a Sztárban sztár zsűrijébe, de ez független a másik műsor sorsától. 

"A Tv2 csoport vezetése teljes joggal meg van rám sértődve, mert negatívan nyilatkoztam egyik műsorukról. Én pedig ezalatt teljes joggal félek attól, hogy a tv2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rám. Ezt a két bizalmatlan álláspontot kell feloldani, ahhoz, hogy megállapodás szülessen" - írta a posztban. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt