Ma sem működött egy felújított metró ajtaja

Budapest
2017 augusztus 22., 05:51
comments 181

Olvasónk számolt be arról, hogy "ma reggel (2017.08.22-én) 7:50 perckor Újpest felé közlekedő Deák Ferenc téren álló felújított metró szerelvény 2. kocsijának utolsó ajtaja" ismét nem záródott megfelelően. 

A járművezető nagyjából fél percig 8-10-szer próbálkozott távolról becsukni, majd ennek sikertelenségét tapasztalva hátraszaladt és manuálisan "megigazította" az ajtót, majd behúzta,

írta. 

photo_camera Fotó: Balogh Zoltán

Az orosz Metrowagonmash által felújított szerelvények visszatérő problémája az ajtók nem megfelelő záródása. Hiába teltek el hónapok, nem sikerült a hiba végére járni. Volt, hogy a kábeleket dugták össze rosszul, volt, hogy fakockás terrorista szabotálta a működést

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.