Októberben nyit az első szupermeki Magyarországon

A McDonald's világszerte nagy étterem-felújításokba fogott a SOTI nevű cég által kifejlesztett „Jövő Élménye” koncepció jegyében. Ennek keretében felújítják az éttermek berendezését is, de a legnagyobb újdonságot a rendelőkioszkok jelentik majd, az olyan érintőképernyős terminálok az étteremben, amiken rendelhetnek majd a vásárlók.

Fotó: SOTI

Ezeken a kioszkokon lehet végignézni az étlapot és választani, de akár saját szendvicset is össze lehet rakni, amit aztán ki lehet kérni az asztalhoz is. Ezen kívül lesznek újítások a konyhában is, fizetni pedig a jövőben egy mobilis alkalmazással is lehet majd.

Fotó: SOTI

Az étteremlánc 2017-ben kezdi meg az átállást Magyarországon is: októberben már meg is nyit az első ilyen étterem az országban, a Vörösvári úton.

Idén ősszel további négy üzlet újul meg, 2019-ig pedig az összes. (Világgazdaság via hvg.hu)

UPDATE 18:00

Olvasónk, Viktor képes bizonyítékokkal együtt tájékoztatott bennünket arról, hogy a Vörösvári úti mekiben már most is működnek ilyen kioszkok.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.