Még a csatornafedeleket is lehegesztették Putyin miatt

közlekedés
2017 augusztus 27., 16:00
comments 195

Orbán Viktor belügyminisztere, Pintér Sándor a Terrorelhárítási Központot bízta meg Vlagyimir Putyin személyvédelmi feladataival, ezért ők döntenek az útlezárásokról is, derül ki egy MTI-nek elküldött TEK-közleményből. A TEK hétfőn reggel 9 órától a szükséges ideig, de legkésőbb este fél 9-ig rendelte el a személy- és létesítménybiztosítási intézkedést a XIV. kerületre.

A korlátozások egyebek mellett

  • a Hungária körúttól az Utász utcáig a Kerepesi útra,
  • a Kerepesi úttól a Mogyoródi útig az Utász utcára,
  • az Utász utcától a Hungária körútig a Mogyoródi útra,
  • a Hungária körúttól a Szobránc közig a Stefánia útra,
  • a Stefánia úttól a Dózsa György útig az Ifjúság útjára
  •  a Papp László Budapest Sportaréna P+R parkoló melletti parkolótól a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében lévő kijelölt gyalogátkelőhely vonaláig az aréna déli oldalán lévő gyalogjárda által határolt területre, valamint
  • a Stefánia úttól a Szobránc utcáig a Besnyő utcára

terjednek ki, fogalmaz a TEK. A korlátozásokkal érintett területre sem autóval, sem gyalog nem lehet majd bemenni, parkolni több helyen már vasárnap sem lehetett, még a csatornafedeleket is lehegesztették.

A Liszt Ferenc-repülőtér és az aréna között időszakos és szakaszos lezárások lesznek hétfő délelőtt 11 és este 8 óra között.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.