Mészáros Lőrinc vett magának még egy horvátországi nyaralót, és ez sem lehetett olcsó

Mészáros és Mészáros nyaralója Vir szigeténFotó: Magyar Krisztián / Magyar Narancs

Mészáros Lőrinc illetve a Mészáros és Mészáros még 2015-ben vett magának egy villát a horvátországi Ugjlan szigetén, hogy legyen hol megpihenni a luxusjachtozások között. A Magyar Narancs most felfedezte, hogy a felcsúti polgármester nem érte be ennyivel, ugyanabban az évben vett magának még egy nyaralót - ezúttal Vir szigetén.

A ház feltűnt már Mészáros vagyonnyilatkozatában, de pontosan nem lehetett tudni hol van, a horvát földhivatal dokumentációja alapján viszont sikerült beazonosítani az épületet, amin 50-50 százalékban osztozik Orbán Viktor barátja és az ő felesége. 

A telek 434 négyzetméter, a többszintes főépület 132, tartozik hozzá egy 33 négyzetméteres gazdasági épület és kert. A nyaraló nagyjából 100 méterre fekszik a tengerparttól. 

A Narancs által megkérdezett, a horvát ingatlanpiacon ismerős források szerint a ház nem számít kiemelkedően értékesnek a környéken, ahol vannak feltűnőbb darabok is, de azért 3-400 ezer eurót, 90-120 millió forintot így is biztos megér. 

Mészáros látványosan vonzódik Horvátországhoz, ahol saját focicsapata, és a Duna-Aszfalttal közös ingatlanfejlesztő vállalkozása (Marlera-Istria) is van. További képek a Magyar Narancs oldalán. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.