Mészáros Lőrinc vett magának még egy horvátországi nyaralót, és ez sem lehetett olcsó

2017 augusztus 27., vasárnap 8:33
323

Mészáros és Mészáros nyaralója Vir szigetén

Mészáros Lőrinc illetve a Mészáros és Mészáros még 2015-ben vett magának egy villát a horvátországi Ugjlan szigetén, hogy legyen hol megpihenni a luxusjachtozások között. A Magyar Narancs most felfedezte, hogy a felcsúti polgármester nem érte be ennyivel, ugyanabban az évben vett magának még egy nyaralót - ezúttal Vir szigetén.

A ház feltűnt már Mészáros vagyonnyilatkozatában, de pontosan nem lehetett tudni hol van, a horvát földhivatal dokumentációja alapján viszont sikerült beazonosítani az épületet, amin 50-50 százalékban osztozik Orbán Viktor barátja és az ő felesége. 

A telek 434 négyzetméter, a többszintes főépület 132, tartozik hozzá egy 33 négyzetméteres gazdasági épület és kert. A nyaraló nagyjából 100 méterre fekszik a tengerparttól. 

A Narancs által megkérdezett, a horvát ingatlanpiacon ismerős források szerint a ház nem számít kiemelkedően értékesnek a környéken, ahol vannak feltűnőbb darabok is, de azért 3-400 ezer eurót, 90-120 millió forintot így is biztos megér. 

Mészáros látványosan vonzódik Horvátországhoz, ahol saját focicsapata, és a Duna-Aszfalttal közös ingatlanfejlesztő vállalkozása (Marlera-Istria) is van. További képek a Magyar Narancs oldalán. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt