Megszületett Serena Williams kislánya

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Közép-európai idő szerint péntek este megszületett Serena Williams gyermeke.

A 23-szoros Grand Slam-torna győztes kislánya 2,8 kilogrammal jött a világra, de a nevét egyelőre nem közölték. A gyermek és édesanyja is jól vannak.

A 35 éves Serena Williams a floridai West Palm Beach kórházában, a St. Mary's Medical Centerben szült, ahol biztonsági okok miatt a teljes emeletet lezárták.

A korábbi világelső április közepén jelentette be, hogy gyermeket vár a Reddit közösségi oldal társalapítójától, Alexis Ohaniantől. 

Azt már tavasszal is kijelentette, hogy jövőre szeretné folytatni a sportpályafutását, arról pedig augusztus közepén beszélt, hogy indulni szeretne a januári ausztrál nyílt bajnokságon.


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.