Összecserélt szerződésekkel és Tarlós beszólásával indul a hármas metró felújítása

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfőn tartották a 3-as metróvonal északi - Újpest-Központ és a Dózsa György út közötti - szakaszának megállóira és az alagút felújítására vonatkozó vállalkozói szerződések ünnepélyes aláírását. Tarlós István beszéde után Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgató, a Strabag Építőipari Zrt. részéről Márkus György és Fövényi Gábor igazgatósági tagok, a Swietlesky Vasúttechnika Kft. részéről Völgyesi Zsolt Károly ügyvezető és Horváth Róbert műszaki igazgató írták volna alá 24 milliárdos beruházás megállapodását,

csak azt nem tudták, hogy kinek melyiket kell szignózni.

Az RTL Klub Híradójának kamerája rögzítette a teljes tanácstalanságot:

Amit Tarlós István főpolgármester beszólása koronázott meg:

"nem tudom, növelni kéne ebben a házban a dolgozói létszámot, hogy senki sincs, aki segítsen a szerződések aláírásánál?"

"Akkor panaszkodjanak, mert fölveszünk egy-két embert," tette hozzá Tarlós. Szerinte úgyis "csak 850-en dolgoznak itt", azaz a főpolgármesteri hivatalban. A RTL teljes videóját itt lehet megnézni, érdemes.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.