Összecserélt szerződésekkel és Tarlós beszólásával indul a hármas metró felújítása

Budapest
2017 szeptember 04., 16:41
comments 74

Hétfőn tartották a 3-as metróvonal északi - Újpest-Központ és a Dózsa György út közötti - szakaszának megállóira és az alagút felújítására vonatkozó vállalkozói szerződések ünnepélyes aláírását. Tarlós István beszéde után Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgató, a Strabag Építőipari Zrt. részéről Márkus György és Fövényi Gábor igazgatósági tagok, a Swietlesky Vasúttechnika Kft. részéről Völgyesi Zsolt Károly ügyvezető és Horváth Róbert műszaki igazgató írták volna alá 24 milliárdos beruházás megállapodását,

csak azt nem tudták, hogy kinek melyiket kell szignózni.

Az RTL Klub Híradójának kamerája rögzítette a teljes tanácstalanságot:

Amit Tarlós István főpolgármester beszólása koronázott meg:

"nem tudom, növelni kéne ebben a házban a dolgozói létszámot, hogy senki sincs, aki segítsen a szerződések aláírásánál?"

link Forrás

"Akkor panaszkodjanak, mert fölveszünk egy-két embert," tette hozzá Tarlós. Szerinte úgyis "csak 850-en dolgoznak itt", azaz a főpolgármesteri hivatalban. A RTL teljes videóját itt lehet megnézni, érdemes.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.