Rónaszékiné Keresztes Monika Felcsútra vitte kirándulni a segítőit és támogatóit

ünnep
2017 szeptember 05., 08:52
comments 266
Rónaszékiné Keresztes Monika a segítőivel és támogatóival jutalomkiránduláson a felcsúti Pancho Arenában 2017 őszén.
photo_camera Rónaszékiné Keresztes Monika és csapata a Pancho Arenában. „Pacho Aréna - lenyűgöző!” – írta a politikus. Fotó: Rónaszékiné Keresztes Monika/Facebook

Az Index írta meg, hogy Rónaszékiné Keresztes Monika budapesti fideszes elnökségi tag augusztus 26-án Felcsútra és környékére vitte el kirándulni a kampánycsapatát, ahol pásztortarhonyát ebédeltek. A politikus így számolt be az útról:

„Augusztus 26-án sikeres, nagyon jó hangulatú autóbuszos kirándulást szerveztem segítőimnek, támogatóimnak és családtagjaiknak Felcsútra és Etyekre. Szakszerű idegenvezetéssel végig látogattuk a Pancho Arénát, a gyönyörű és igényesen gondozott Puskás Akadémiát és a kollégiumot, ahol a diákok hasonló lelki-fizikai igényességgel nevelődnek. Etyeken a Korda Filmparkban kalandos órákat töltöttünk a New York utca díszletei és a reneszánsz díszletváros miliőjében. Ízletes paraszttarhonya és frissítő limonádé után utaztunk haza. Nagyon jól éreztük magunkat!”

A Puskás Akadémiáról több meglátása is volt:

„Minden gyönyörűen gondozott és igényes!”

„A kollégium, gyönyörű, ennyi☺”

„Keresztény és magyar jövő nevelődik itt.”

A kampánycsapat a kollégium előtt
photo_camera A kampánycsapat a kollégium előtt Fotó: Rónaszékiné Keresztes Monika/Facebook

A kisvasútról pedig ezt írta:

„A Vál-völgyi kisvasút, olyan jó, hogy van!☺”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.