Már 270 ezer rohingya menekült át Bangladeshbe

Az ENSZ pénteki közleménye szerint már 270 ezer rohingya menekült el Mianmarból augusztus 25. óta és ért át a bangladeshi határon. Kedden a világszervezet még 120 ezerre tette a rohingyák számát, akiknek sikerült átszökniük a határon az etnikai tisztogatás elől. Az ENSZ becslése szerint még így is legalább 200-300 ezer rohingya sínylődik közvetlen életveszélyben valamely mianmari kényszer-menekülttáborban. Pontos számot azért nehéz mondani, mert a hadsereg nem enged segélyszervezeteket a Rakhine állam táborai közelébe. 

A rohingyákat sújtó népirtásról hosszú cikk jelent meg a 444-en, ajánlott.  

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.