MEGDÖBBENTŐ, MEGRÁZÓ: már a Tényekben is nyugdíjasokra vadásznak a véresszájú jobbikosok

2017 szeptember 9., szombat 20:58
552

Pazar riportot ütött össze a Tények szombat este az Origo sajtótörténeti cikkéből, ami még péntek délután jelent meg, és konkrétan arról szól, hogy a magyar nyugdíjasok 

RETTEGNEK 

mióta Vona Gábor a Facebookon a politika miatt felajzott nyugdíjasokról írt, mert ezzel kilövési engedélyt adott a jobbikosoknak országszerte, akik valósággal vadásszák az időseket az elmúlt hetekben. A nyugdíjasok már a parkokba is alig merészkednek le a tomboló jobbikosok miatt, akik beszólogatnak, csúnyán néznek, fenyegetőznek, és a közelgő Vona-uralommal fenyegetik őket. Itt a riport: 

Rengeteg gurulós kocsival csoszogó, idősek otthonában levesező nyugdíjast látunk a képeken, de őket annyira traumatizálták Vona szavai, hogy helyettük inkább az Origo megbízható, a rettegés miatt nevük és személyazonosságuk elhallgatását kérő nyugdíjasforrásait idézik, akiket úton-útszélen leszaroznak, lefaszoznak, megtámadnak, fenyegetnek a jobbikos huligánok.

Egyetlen bátor nyugdíjas mert a kamerák elé állni. Semmelweis Ferenc, a Nyugdíjasok Szociális Fórumának (?) elnöke rendszeres vendég a közmédiában, de Vona gyűlöletbeszéde még őt is megingatta a kamera előtt: remegő hangon beszél a Jobbik-elnök

MEGDÖBBENTŐ, MEGRÁZÓ 

szavairól, amiket nehéz is volna másként minősíteni, mert valójában minősíthetetlenek. Annyira erős volt az Origo pénteki anyaga, hogy egy-két részlete a sztorinak szinte elsikkadt, nekem például csak a Tények riportból tűnt fel, hogy Vona és a jobbikosok azért förmedtek rá a nyugdíjasokra, mert nem szavaznak rájuk, bűnbaknak tartják őket, amiért több évtizedes tapasztalatukkal átlátnak a jobbikos szitán. 

Magyar Termék Nagydíj Sajtókövete Nívódíjas műsort láttak. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt