Csak költeni lehessen: az Ifjúsági Olimpia rendezésére pályázhat Budapest

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az insidethegames nevű sportrendezvényügyi szakportál ír arról, hogy Budapest kaphatja 2021-ban vagy 2023-ban az Ifjúsági Olimpia rendezési jogát. A cikkben megszólal Christophe Dubi Nemzetköz Olimpiai Bizottság illetékes igazgatója, aki arról beszél, hogy több várossal is tárgyalnak, de Budapest nagyon komoly anyagot rakott össze, és amúgy is készen áll a rendezésre. Sőt ellenünk pont az szól, hogy a rendezési jogot kisebb városok szokták kapni, akik egy igazi globális sporteseményt nem bírnának el, Budapest meg pont hogy igen. (via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.