Orbán Viktor megtanította cimbalmozni a vietnamiakat

MŰVÉSZET
2017 szeptember 25., 20:54
comments 101

KÖSZÖNJÜK Ó SZENT SZOTYI, HOGY ELVITTED AZ EGÉSZSÉGET ÉS MEGTANÍTOTTAD CIMBALMOZNI A VIETKONGOKAT.

Vajon minek köszönhető ez a furcsa komment Orbán miniszterelnök Facebook-oldalán? Hát annak, hogy a miniszterelnök közösségimédia-menedzsere az este kiposztolt egy igen kurta, 20 másoperces hangulatvideót, amin Orbán vietnami látogatásának különböző jeleneteit vágták össze. 

link Forrás

És az egész alatt egy helyi zenekar hallható, illetve néha látható, amint a miniszterelnök kedvenc nótáját játssza.

Emlékszel amúgy, hogyan került bele a Fehérvári huszárok a NER legendáriumába?

2012-ben az Olajterv egyik akkori tulajdonosának, Papp Gézának etyeki pálinkafőzdéjében énekelte együtt Orbán Viktor miniszterelnök, Seszták Miklós (akkor még csak KDNP-s parlamenti képviselő) Nemcsák Károly színházigazgató és olajos Papp a fehérvári huszárokat.

Az erről szóló sokkoló videót Orbán kiposztolta és innentől nem volt megállás. (Érdemes újranézni, mert az is kiderült belőle, hogy Orbán 5 éve 15-tel volt fiatalabb.)

link Forrás

Bár Seszták olyan ijedten néz, mint felcsúti kalauz az EU-ellenőrökre, két évvel később már fejlesztési miniszterv volt, az Olajterv pedig szinte egyeduralkodóvá vált a gáz- és olajipari piacon. 

Ilyen varázsdal ez, nem lennénk most Vietnam gazdasági vetélytársainak a helyében! A zenekar tagjainak pedig talán kinéz valami jó kis gázkoncesszió.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.