Razziázott a spanyol rendőrség a katalán kormány kommunikációs központjában

Razziát tartott a spanyol rendőrség szombaton a katalán kormány távközlési és informatikai központjában. - jelentette a La Vangardia című újság hírportálja, a RAC1 helyi keresedelmi rádió közlésére hivatkozva.

A rendőrség és a spanyol belügyminisztérium nem tudta megerősíteni az akció hírét. 

A katalán legfelsőbb bíróság (TSJC) pénteken arra szólította fel a Google-t, hogy blokkolja és törölje azt az applikációt, amelyet a katalán kormány készíttetett, hogy a választók megkereshessék, hova kell menniük szavazni vasárnap a spanyol hatóságok által betiltott függetlenségi népszavazáson. (Reuters/MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.