Lemondott az Uber londoni vezetője

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Lemondott tisztségéről a Uber londoni igazgatója. Jo Bertram alig néhány nappal azután jelentette be távozását, hogy a város felfüggesztette a cég működési engedélyét. A cég fellebbezett a döntés ellen, engedélyük szeptember 30-án lejárt, de a végleges ítéletig sofőrjeik még folytathatják a munkát.

A fuvarozó-app új igazgatója kedden találkozik a londoni közlekedésért felelő hivatal, a TfL vezetőségével, hogy megpróbáljon változást elérni. A TfL korábban visszautasította a tiltás feloldását, mert szerintük az Uber rendszere akár a közbiztonságra is veszélyt jelenthez. (Telegraph)

Szőke Dániel

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.