link Forrás

Mit gondol az őcsényi esetről? „Soros-terv van, és ez elég szomorú”

video
2017 október 02., 15:01
  • A múlt héten lemondott Őcsény polgármestere, miután fenyegetésig és gumiszurkálásig fajult a vita arról, hogy pihenhetnek-e jogszerűen itt tartózkodó menekültek faluban.
  • Pénteken Orbán Viktor nemhogy hűtötte volna az indulatokat, hanem azt mondta, semmi kivetnivalót nem lát az őcsényiek reakciójában, szerinte nagyon helyes, hogy a helyiek határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket.
  • A Fidesz többi politikusa óvatosabban fogalmazott: volt, aki a Soros-tervet emlegette, mások sajnálják, hogy ennyire elszabadultak az indulatok, de azt nem gondolják, hogy a kormány korbácsolta volna fel az indulatokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.