Befogadná az Őcsényről kitiltott menekülteket Cserdi polgármestere

2017 október 4., szerda 17:44
303

A baranyai település független polgármestere a Hír TV Szabadfogás című műsorának vendégeként beszélt arról, hogy mi történne, ha esetleg emberszámba vennénk azokat, akik menekülni kénytelenek otthonaikból. Bogdán László azt mondta, ő nagyon szívesen fogadna a falujában mindenkit, akit máshonnét elüldöztek, és akikkel szemben a magyar kormányfő szerint minden indulat megalapozott. A polgármester még a távozott őcsényi polgármesternek, Fülöp Jánosnak is menedéket ajánlott.

„Én megértem a polgit. Én a polgit is befogadom, és itt szeretném fölajánlani azt a lehetőséget, hogy Cserdibe szívesen látjuk ezeket az embereket. Megtisztelő lenne számunkra, hogyha ezeket az embereket nem terroristának és nem mindenféle jelzővel illetnénk. Ezek egyszerű emberek, akik bajban vannak. Miniszterelnök úr, most majd ne dobjanak a fekete autóba, de én szeretném, hogyha ezeket az embereket egy picit jobban figyelnénk és óvnánk.”

Cserdi korábban is mondott már erőseket bevándorlás témában.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt