Andy Vajna embere trükkel akadályozta meg, hogy a Médiatanács elkaszálja őket

media
2017 október 6., 4:43
comments 95

Azért halasztotta el a Médiatanács a békéscsabai rádiós pályázat vizsgálatával foglalkozó napirendi pontot, mert beszaladt a hatósághoz a pályázó Andy Vajna cégének képviselője - ezt írásban is elismerték a 24.hu-nak.

A médiatanács január 24-én tűzte napirendre a békéscsabai helyi 88,9 MHz-es kereskedelmi rádiós frekvenciára vonatkozó pályázatok alaki vizsgálatára irányuló döntést, de azt a testület kénytelen volt elhalasztani. Mint kiderült, azért, mert aznap nem sokkal tíz előtt az Andy Vajna tulajdonában lévő Radio Plus Kft (a budapesti Rádió 1 üzemeltetője, ez pályázott a békéscsabai helyi 88,9 MHz-re) képviseletében valaki személyesen ment be a testülethez, és még gyorsan beadott egy a pályázathoz kapcsolódó iratot.

Vajna cégét az aznap délben kezdődő ülésen valószínűleg kizárták volna a pályázatból, nem csak alaki érvénytelenség miatt, hanem mert az indulás feltételeként megszabott, a rádió kezdeti működését fedező összeget tartalmazó bankszámlát a cég csak aznap reggel nyitotta meg.

A Médiatanács végül mégis Vajna cégét hozta ki nyertesnek a helyi rádiósokkal szemben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt