Nézni is rossz a viharban landoló Airbus szenvedését

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Airlive-ra került fel egy repülésbolond ember videója, aki rendszeresen filmezi a gépek le- és felszállását. Most egy olyan landolást rögzített Düsseldorfban, amire még ő is azt mondja, nemigen látott még ehhez hasonlóan veszélyeset. Az Airbus  A380 keresztszélben készül a leszállásra, és egészen a földet érésig úgy tűnik, sikerült megbirkózni az elemekkel, majd hirtelen kileng. A pilóták remekül kezelték a helyzetet, így nem történt baj.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.