Vona: Nem miattam maradt el Szél–Vona-vita

Tbg
POLITIKA
2017 október 07., 11:04
comments 150

Közelegnek a választások, alakulnak a miniszterelnök-jelöltek, de eleddig csak egy művitára futotta a magyar nyilvánosságnak, hiszen sem a Botka-Vona, sem a Szél-Vona vita nem jött össze.

Előbbinek az volt az oka, hogy Botka váratlanul elengedte az MSZP miniszterelnökjelöltségét, de az LMP elnökével való vitatkozás sem jött össze, miután az Állami Számvevőszék – tőle kissé szokatlan módon –, majd az ügyészség betámadta a Jobbikot.

Vona Gábor pártelnök most közölte, hogy a vita nem emiatt maradt el, bár az okot nem közölte, de kifejtette, készen áll a Szél Bernadettel való vitatkozásra:

„Néhány helyen megjelent az az információ, hogy miattam marad el a Szél Bernadett - Vona Gábor vita. Ez természetesen valami félreértés lehet, mert én az értelmes vitának mindig híve voltam. Ráadásul az LMP politikusaival már többször folytattam eszmecserét, ami rendre jó hangulatú és konstruktív volt. Amennyiben sikerül mindenki számára megfelelő időpontot egyeztetni, úgy örömmel veszek részt ezen a beszélgetésen. Egyúttal nagyon köszönöm az LMP tegnapi kiállását mellettünk.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.