Félmilliárdos támogatás a CÖF-nek? Menekül a kérdések elől az MVM kommunikációs igazgatója

POLITIKA
2017 október 11., 13:56
comments 422
  • Májusban derült ki, hogy az állami MVM 508 milliós támogatást adott a Békemeneteket szervező, bohóc Gyurcsányt plakátozó CÖF-Cökának. 
  • Hogy pontosan miért szponzorálták a kormányhű civilszervezetet és az mire költötte a közpénzt, még mindig nem tudni. 
  • Bár az MVM semmilyen megkeresésre nem válaszolt, a cég kommunikációs igazgatójának így is sikerült belebakiznia egy PR-interjúba: bevallotta, hogy a minisztérium jóváhagyásával döntöttek a támogatás mellett. 

Az N1 tévé stábja szerdán próbálta szóra bírni Bentzik Rékát a félmilliárd közpénz forint értékű cöfös támogatásról, nem jártak sikerrel.

A havi 2,4 milliót kereső kommunikációs igazgató még kamutelefonálásra sem volt képes miután meghallotta a kérdést, inkább menekülni kezdett a kamera elől, majd hátat fordított és elsétált.

link Forrás

Bentzik annak ellenére viselkedik így, hogy október elején az Adatvédelmi Hatóság elnöke kimondta:

a monopolhelyzetben lévő állami energiacégnek, a Magyar Villamos Művek Zrt.-nek 2 héten belül ki kell adnia, mire adott a CÖF-CÖKA-nak több mint félmilliárd forint támogatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.