Kemény Dénes már lemondott volna Storck helyében

sport
2017 október 13., 16:44
comments 38

A férfi vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitányát egy szegedi előadásán kérdezte erről a moderátor, a beszélgetésről a hvg.hu közölt összefoglalót. 

A feröeriek ellen kínkeservesen, 1-0-ára megnyert hazai meccs után eléggé elterjedt vélemény, hogy Bernd Storckot meneszteni fogja az MLSZ. (Arról, hogy hogyan nyelte el a magyar futball mocsara a német edzőt, részletesen is írtunk.)

Kemény a beszámoló szerint azt mondta: "Ha a közönség azt szeretné, hogy ne folytassam, nem lehet annyira fontos, hogy én mit képzelek a helyzetről. Ha érzékelem, hogy a csapat egy nem magas szinten jegyzett ellenféllel szemben nem játszik jól, csak nehezen nyer, mentem volna az elnökhöz."

Szerinte amúgy a harmadik hely a csoportban önmagában beleférne, Svájc és Portugália ugyanis simán megelőzhet minket. A gond inkább a halványabb eredményekkel volt. Igaz, az andorrai megalázó vereség után Storck pont benyújtotta a lemondását, de az MLSZ akkor azt nem fogadta el. 

Kemény ezzel folytatta a hvg.hu beszámolója szerint  "A kapitány lehetett volna önkritikusabb. Amikor Londonban ötödikek lettünk, és hazajöttem, nem vártam meg, hogy az elnök milyen jövőt tervez, eldöntöttem, hogy nem folytatom. Megnéztem az elnökség névsorát, és úgy voltam vele, hogy ezek azért engem ne váltsanak le."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.