A médiahatóság elnöke továbbra sem hajlandó beszélni a szétvert magyar nyilvánosságról

A 444 már egyszer megpróbálta szóra bírni a médiahatóság elnökét azok után, hogy a Népszabadságot nyilvánvaló politikai okokból megszüntették, és a hivatal nem reagált írásbeli megkeresésre sem. Karas Mónika tavaly nem válaszolt a kérdésünkre, és nagyon rossz néven vette, hogy egy gyermekeknek szóló médiaértés-központ átadóján ilyesmivel zaklatják. 

A Hír TV most a parlamentben kapta el a hivatalvezetőt, akit arról kérdeztek, vajon szakmai vagy politikai alapon támogatja a hatóság Andy Vajna rádiós birodalmának gyarapodását és Mészáros Lőrinc portfólióbővülését.

Karas Mónika, aki a magyar nyilvánosságra vonatkozó szabályok betartásáért és betartatásáért felel, annyit válaszolt csak, hogy 

a költségvetési bizottságba mennek beszámolót tartani, és egyébként köszöni szépen. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.