A médiahatóság elnöke továbbra sem hajlandó beszélni a szétvert magyar nyilvánosságról

media
2017 október 16., 16:30
comments 229

A 444 már egyszer megpróbálta szóra bírni a médiahatóság elnökét azok után, hogy a Népszabadságot nyilvánvaló politikai okokból megszüntették, és a hivatal nem reagált írásbeli megkeresésre sem. Karas Mónika tavaly nem válaszolt a kérdésünkre, és nagyon rossz néven vette, hogy egy gyermekeknek szóló médiaértés-központ átadóján ilyesmivel zaklatják. 

A Hír TV most a parlamentben kapta el a hivatalvezetőt, akit arról kérdeztek, vajon szakmai vagy politikai alapon támogatja a hatóság Andy Vajna rádiós birodalmának gyarapodását és Mészáros Lőrinc portfólióbővülését.

Karas Mónika, aki a magyar nyilvánosságra vonatkozó szabályok betartásáért és betartatásáért felel, annyit válaszolt csak, hogy 

a költségvetési bizottságba mennek beszámolót tartani, és egyébként köszöni szépen. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.