A Fox még januárban sem akarta elereszteni a szexuális zaklatásaiba belebukó Bill O'Reilly kezét

2017 október 21., szombat 16:35
51

Az amerikai népi-konzervatív tévécsatorna, a Fox News még idén januárban is hajlandó volt kifizetni 32 millió dollárt, hogy eltusolja műsorvezető sztárjának, Billy O'Reillynek a sokadik szexuális zaklatási ügyét.

Az összeget a csatorna egyik elemzőjének, Lis Wiehlnek fizette ki a Fox, majd a következő hónapban újabb négyéves szerződést kötött O'Reillyvel.

Azóta már köztudott, hogy hiába, idén áprilisban O'Reillynek a botrányok miatt távoznia kellett Rupert Murdoch médiabirodalmának egyik zászlóshajójától.

A sztorit a New York Times tárta fel, amely sok-sok részletet közölt arról, hogy az elmúlt években hány és hány esetben születtek titkos megállapodások a megtámadott nőkkel hallgatásukért cserébe.

Csak O'Reilly miatt hat alkalommal fizetett a tévétársaság súlyos dollármilliókat. Tavaly a cég elnökének, Roger Ailesnek is távoznia kellett hasonló okokból. (New York Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt