Egy újabb kínai asszonyság dobott szerencsehozó aprópénzt egy repülő hajtóművébe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az incidensre szerdán került sor Anqing város repterén: az idős nő felszállás közben aprópénzt szórt a gép hajtóművébe, hogy ez hozza meg a jó szerencséjüket az útra. Nem vált be a dolog, a hatóságok ugyanis őrizetbe vették, a járatot pedig értelemszerűen törölték, és a repülő hajtóművét egész éjjel vizsgálták. Az utasok csak másnap reggel tudták elhagyni a várost. 

Rövid időn belül ez már a második ilyen eset volt Kínában, ahol legutóbb júniusban vettek őrizetbe egy idős nőt. Ő akkor megúszta, korára való tekintettel elkerülte a vádemelést. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a most őrizetbe vett 76 éves nő ellen vádat emelnek-e. (AFP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.