Kitiltották a parlamentből Mészáros Lőrinc tévéjét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Echo TV stábja többször és szándékosan figyelmen kívül hagyta a sajtótudósítás rendjére vonatkozó házelnöki rendelkezés előírásait azzal, hogy az Országgyűlés Irodaházának folyosóin és éttermében a sajtónak nem engedélyezett területen forgatott, "zavarva az országgyűlési frakciók és az Országgyűlés Hivatalának munkáját".

Ezzel a szöveggel indokolta a kitiltást az Országgyűlés sajtóirodája.

A tiltás az őszi ülésszak végéig érvényes.

Szinte felesleges megírni újra, de azért megteszem: minden ilyen tiltás mondvacsinált és a sajtó munkájának antidemokratikus akadályozása, függetlenül attól, hogy a 444-et vagy az Echo TV-t sújtja. A parlamenti képviselőknek a hatalmi pozíciójuk és az előjogaik fejében természetesen beszámoltathatónak és megkérdezhetőnek kellene lenniük a Parlament teljes területén, ez a minimum.

(via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.