Bővül a Bubi, Óbuda is bekapcsolódik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Világgazdaság keddi száma szerint a 2018-ban tovább bővülhet a Bubi, új kerékpárok mellett új állomások is épülnének, hogy további területeket is bevonjanak a szolgáltatásba, többek közt Óbuda központi részét. Jelenleg 124 állomáson 1486 bicikli bérelhető. Az ötvenezer regisztrált felhasználó tavaly 644,7 ezer alkalommal bérelte ki a zöld kétkerekűt. A lap szerint 

a BKK azzal számol, hogy hármas metró felújítása miatt sokan pattannak majd rövidebb útjaikra a Bubira.

A 2018-as fejlesztéseket részben a Fővárosi Önkormányzat költségvetéséből, részben uniós forrásokból finanszírozza majd a BKK. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.